Etiquetas

dimarts, 13 d’octubre del 2020

Coca de forner

coca de forner

INGREDIENTS

500 g de farina

280 g d’aigua

50 g de sucre (opcional)

25 g d’oli d’oliva

10 g de llevat de forner (3 liofilitzat)

Oli d’oliva

Sucre

Anís



PREPARACIÓ

1) Barregeu tots els ingredients dins un bol. És una massa que s’enganxarà, però no patiu, és normal.

2) Deixareu reposar la massa dins el bol i passats 15 minuts feu-li uns plecs dins del mateix bol i deixeu que passin 15 minuts més. Torneu a repetir l’operació fins a quatre vegades en total.

3) Passat aquest temps, formeu una bola i deixeu-la reposar dins el bol, tapada amb paper transparent, durant una hora.

4) Quan hagi passat l’hora, estireu dues coques sobre la llauna del forn pintada amb oli i deixeu que fermenti durant una hora.

5) Passat aquest temps, pinteu la coca amb oli i sucre i enforneu-la, amb el forn ja calent, amb escalfor a dalt i a baix.

6) Si la voleu toveta, coeu-la a 220 ºC fins que agafi color. Si la voleu cruixent, coeu-la a 180 ºC.

7) Quan surti del forn, pinteu-la amb una mica d’anís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada