Etiquetas

diumenge, 23 d’agost del 2020

Hamburgueses de carbasó

 RECEPTA

Ingredients per 12 hamburgueses:
800 gr carbassó mig pelat i tallat a rodanxes
2 grans d’all
100 gr formatge ratllat barreja mozzarella i cheddar
100 gr formatge parmesà en pols
2 ous
200 gr pa ratllat
Sal
Pebre
1. Triturar el carbassó i l’all 10 seg. vel. 6
2. Escórrer molt molt bé el carbassó (es pot fer servir el cistell i un got per pressionar)
3. Tornar a posar el carbassó i la resta d’ingredients, barrejar 1 min. vel. 3
4. Amb l’ajuda d’una anella d’emplatar baixeta, formar les hamburgueses (aprox. 3 cullerades grans per hamburguesa) sobre un paper de forn
5. Posar les hamburgueses al forn 25-30 min a 180 graus (fins que estiguin rossetes)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada